Antena Căutare

Ce TRAGEDIE! Abia dansaseră la nunta lor, când au avut parte de o moarte CUMPLITĂ! Își vor petrece luna de miere în cer - GALERIE FOTO

O mireasă și un mire din Texas au murit după ce un elicopter care îi transporta de la nunta lor de vis s-a lovit de o stâncă și s-a prăbușit.

O mireasă și un mire din Texas au murit după ce un elicopter care îi transporta de la nunta lor de vis s-a lovit de o stâncă și s-a prăbușit.

Cei doi tineri însurăței, Will Byler și Bailee Ackerman, care erau în ultimul an de facultate la Universitatea din Sam Houston, ar fi murit în primele ore ale zilei de duminică, alături de pilotul elicopterului în care se aflau. Viețile lor s-au încheiat la doar câteva ore după ce ei și-au jurat iubire veșnică.

Elicopterul cu cei doi tineri însurăței a decolat de la ferma familiei lui Will Byler, unde avusese loc nunta. Mirii au fost ovaționați de familie și prieteni în timp ce urcau în elicopter. Însă, la doar o oră și jumătate mai târziu, s-a petrecut tragedia.

Nu se știe dacă mirii se bucurau de o simplă plimbare cu elicopterul sau dacă urmau să fie transportați într-un alt loc. Cei doi ar fi fost foarte îndrăgostiți și fericiți că își vor petrece viețile împreună.

Maria Ghiorghiu prezice Apocalipsa Albă la iarnă: ”Va face ravagii!”... Adevărata explicație! La ce folosesc nasturii aflați pe umerii paltoanelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x