Căutare Live

O noua moda? Asiaticele se expun la soare cu o cagula pe cap!

O noua moda face valuri pe plajele din China. Asiaticele se expun la soare doar cu o cagula pe cap. Asta ca sa ramana cu chipul nebronzat.

Poate parea ca pe plajele din China, doamnele sunt pe punctul de a comite un jaf. Insa nici vorba de asa ceva. Chinezoaicele poarta doar un accesoriu la moda, menit sa le acopere chipul de soare - cagula.

"Este urat sa te bronzezi", a spus una dintre chinezoaicele aflate pe plaja. Asta pentru ca in China, pielea de culoare portelanului este mult mai apreciata in cazul femeilor. Tenul bronzat, in schimb, este asociat cu oamenii simpli, care muncesc pe camp.

Comerciantii ar face orice, insa, pentru a-si mari numarul de clienti. Astfel, cagulele sunt oferite impreuna cu costumele de baie, costand intre 2 si 4 dolari.

Foto: weirdasianews.com

"Viata in roz" - dusa la extrem de o britanica obsedata de aceasta culoare... Peste o suta de cupluri au spus "DA", intr-o inchisoare din Mexic!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri