Antena Căutare

GALERIE FOTO: O pasiune nemaiîntâlnită! Trei copii au înlocuit omul de zăpadă cu o super operă de artă! Ce au făcut aceştia e FASCINANT

Austin, Connor şi Trevor Bartz, trei fraţi din New Brighton, Minnesota, şi-au pus imaginaţia la contribuţie şi au creat adevărate opera de artă chiar în faţa locuinţei lor.

Austin, Connor şi Trevor Bartz, trei fraţi din New Brighton, Minnesota, şi-au pus imaginaţia la contribuţie şi au creat adevărate opera de artă chiar în faţa locuinţei lor.

Mai exact, timp de aproape două luni, în perioada 14 noiembrie 2014 – 7 ianuarie 2015, aceştia au construit o broască ţestoasă uriaşă, din zăpadă, ce are o înălţime de 3,65 metri, o lungime de 11,27 metri şi o lăţime de 9,44 metri.

Fraţii Bartz - Austin, Trevor şi Connor, au construit broasca ţestoasă de zăpadă între 14 noiembrie 2014 şi 7 ianuarie 2015, informează huffingtonpost.com, care citează postul tv KARE 11. Broasca ţestoasă are o înălţime de 3,65 metri, o lungime de 11,27 metri şi o lăţime de 9,44 metri.

Imediat, imaginile inedite au ajuns pe Internet, unde s-au bucurat de atenţia a milioane de oameni, care s-au arătat impresionaţi de realizare.
Totuşi, cei trei prichindei nu sunt la prima sculptură de acest fel. În trecut, ei au făcut un rechin şi o morsă din zăpadă.

Descoperirea care va schimba OMENIREA! Ce au stabilit oamenii de ştiinţă va face mii de oameni fericiţi... VIDEO GENIAL! Chemaţi copiii în faţa calculatorului! Aşa îţi poţi desena mâna în format 3D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x