Antena Căutare

O pensionara a petrecut Revelionul inchisa intr-un magazin, dupa ce lesinase in toaleta

O pensionara de 73 de ani, care se afla la cumparaturi in ziua de 31 decembrie, intr-un magazin din orasul Roubaix, din nordul Frantei, a fost incuiata de angajati, la plecare si a pertrecut Revelionul inauntru, fara ca nimeni sa vina sa o scoata, chiar daca aceasta a declansat in mod repetat alarma.

Femeii i s-a facut rau in timpul cumparaturilor si a intrat in toaleta, unde aparent a si lesinat intr-o cabina. Cand si-a revenit, femeia a descoperit ca nu mai era nimeni in magazin, iar usa fusese incuiata.

Aceasta a declansat in mod repetat alarma, insa nu a venit nimeni sa verifice ce se intampla si sa o scoata de acolo. Aceasta a fost gasita abia marti dimineata, de un angajat.

Femeia a fost dusa la spital, pentru analize, pentru ca acuza o oboseala destul de mare. Se pare ca aceasta a reusit sa adoarma pe o canapea, dintr-un birou al angajatilor. Desi magazinul era plin de mancare si bautura, femeia nu a consumat nimic.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

S-a inventat robotul care picteaza vise... Predictiile pentru 2013 ale celebrului astrolog rus Pavel Globa. Ce pericol major vine din Occident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x