Antena Căutare

O pisică vârcolac trăiește în România! Cum arată și cât de rar este un asemenea exemplar!

Sute de pisici au avut astăzi un alt program. Şi-au întrerupt somnul de frumuseţe, au renunţat la ritualurile lor şi s-au întrecut într-un concurs pentru a impresiona juriul şi publicul.

Sute de pisici au avut astăzi un alt program. Şi-au întrerupt somnul de frumuseţe, au renunţat la ritualurile lor şi s-au întrecut într-un concurs pentru a impresiona juriul şi publicul. Competiţia aduce pentru două zile la Bucureşti pisici din toată lumea şi din rase diferite. Cele mai multe priviri le-a atras "pisica- vârcolac".

Sisi seamănă cu un tigru, dar e doar o pisică bengaleză. E blândă şi îi place să fie mângâiată.

Fiecare rasă de pisică are un standard în care sunt descrise foarte exact toate dimensiunile: ale urechii, ale ochilor, culoarea, lungimea firului de păr sau absenţa lui în cazul raselor fără păr. Toate aceste caracteristici fizice ale pisicii au şi un corespondent în puncte. în funcţie de asta fiecare pisică este apreciată.

Cele mai frumoase pisici pot fi admirate şi mâine la Salonul Internaţional Felin de la Romexpo.

Testul Vieții: Alege o carte și află totul despre viața ta!... A vrut să-și vadă fiica adoptată la absolvire înainte să moară! Miercuri dimineața, bărbatul a fost luat cu ambulanța și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x