Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

O puştoaică de numai cinci ani din Rusia să devină milionară datorită postărilor pe reţelele de socializare

Majoritatea părinţilor consideră că timpul petrecut pe Internet de copiii lor este doar o pierdere de timp! Că nu este întotdeauna aşa, o dovedeşte adolescentul britanic devenit milionar în dolari după ce a câştigat Campionatul Mondial de League of Legends sau LOL, aşa cum îl denumesc jucătorii.

Dar şi o puştoaică de numai 5 ani, din Rusia. Fetiţa are un canal de YouTube, care îi aduce 18 milioane de dolari anual. Filmuleţele amuzante pe care le realizează împreună cu tatăl ei sunt celebre la nivel mondial şi sunt traduse în şapte limbi străine.

La doar cinci ani, Anastasia Radzinskaya este deja vedetă pe internet. Are şase conturi pe platformele de socializare, acolo unde a strâns 107 milioane de abonaţi.

A ajuns la performanţa uriaşă datorită videoclipurilor pline de umor şi în acelaşi timp educative, pe care le postează pe Youtube.

Iniţial, părinţii ei au lansat contul pentru a posta clipuri cu ea în timpul tratamentelor pentru paralizie cerebrală, afecţiune de care suferea. Însă, cu trecerea timpului, lucrurile s-au diversificat.

Un singur videoclip poate depăşi 750 de milioane de vizualizari pe Youtube. Potrivit revistei Forbes, copila a ajuns într-un singur an să câştige 18 milioane de dolari, depăşind astfel vloggeri de renume precum makeup artistul Jeffree Star şi gamerul PewDiePie. Datorită carierei sale de succes, Anastasia s-a mutat în statul Florida alături de familia sa.

Câştigurile sale ar putea avea de suferit anul viitor, după ce Youtube a anunţat că reclamele la produsele pentru copii vor fi interzise de anul viitor.

Afectat de noua lege va fi şi cel mai bine plătit youtuber din lume, Ryan Kaji. Vloggerul în vârstă de opt ani câştigă 26 de milioane de dolari pe an, datorită recenziilor pe care le face jucăriilor.

Recomandari