Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

O soție și-a prins soțul făcând amor cu mama lui. Cum și-a justificat fapta e revoltător: ”Pur și simplu s-a întâmplat!”

Un caz controversat a avut loc în Statele Unite ale Americii, acolo unde o femeie de 64 de ani și fiul ei, în vârstă de 43 de ani, au fost prinși de soția bărbatului în timp ce făceau amor. 

O soție și-a prins soțul făcând amor cu mama lui. Cum și-a justificat fapta e revoltător: ”Pur și simplu s-a întâmplat!”

Facebook

Totul s-a petrecut în Massachusetts, SUA, iar cei doi riscă acum 20 de ani de închisoare pentru incest. Cei doi și-au explicat fapta spunând că ”s-a întâmplat pur și simplu”. Au insistat, însă, că era prima dată când se întâmpla asta.

Cheryl, mama bărbatului, ar fi declarat că s-ar fi apropiat foarte mult în ultimele luni și totul s-a întâmplat după ce au început să se sărute. Cei doi împărțeau aceeași casă, așa că le-a fost ușor să se apropie.

„Tata a trimis o prostituată peste noi, când eram mici. Ne-a dat o explicație ce ne-a lăsat mască!”. Un milionar, dat în judecată de copiii lui

Cea care a sunat la Poliție a fost soția bărbatului, care a mărturisit că și-a prins soțul făcând amor cu mama lui.

„Purtați mască în timp ce faceți amor” Reguli noi pentru studenți, din toamnă, la întoarcerea în cămine

Potrivit Daily Mail, aceștia au apărut deja în fața unui judecător și au pledat nevinovați. Aceștia și-au recunoscut, însă, fapta și sunt obligați să stea departe unul de celălalt.

O sentință este programată să fie anunțată pe 27 octombrie.

Recomandari