Antena Căutare

O suta de Mosi Craciuni s-au reunit in capitala Germaniei. Vezi ce s-a intamplat in Moscova

Intreaga lume intra incet-incet in spiritul sarbatorilor de iarna. Peste o suta de Mosi Craciuni s-au reunit in capitala Germaniei, pentru a marca inceputul oficial al celui mai indragit sezon al anului. Nici rusii nu s-au lasat mai prejos. Patinoarul din Piata Rosie din Moscova a fost vizitat de un numar impresionant de oameni, chiar in ziua in care s-a deschis

Dupa deschiderea targurilor de Craciun din Germania, a venit si randul Mosilor sa intre oficial in programul sarbatorilor de iarna. Aproximativ 150 de Mosi Craciuni si ingeri au participat la o sedinta anuala, care marcheaza inceputul sezonului de iarna. Cele mai indragite personaje ale Craciunului au cantat colinde traditionale.

Si rusii s-au pregatit de sarbatoare. Patinoarul din Piata Rosie din Moscova a fost luata cu asalt de impatimitii sporturilor de iarna si nu numai.

Daca unii copii isi dovedeau talentul pe gheata, altii au facut turul patinoarului in bratele parintilor. In Kazahstan, prima ninsoare puternica i-a scos pe oameni din casa.

Si chiar daca zapada a dat peste cap traficul rutier, oamenii tot s-au bucurat de ea.

Mesajul de 1 Decembrie al unui roman nascut inaintea Marii Uniri... Finala concursului Miss BumBum. Cel mai frumos posterior din Brazilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x