Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

În timp ce făcea amor cu iubita lui, un tânăr a băgat mâna sub așternut și a scos ceva neobișnuit. Peste 30 de minute, poliția le-a bătut la ușă!

Doi îndrăgostiți făceau amor cu pasiune, când băiatului i-a venit ideea să condimenteze puțin momentele de pasiune și a scos de sub așternut un obiect pe care-l ascunsese special pentru acel moment de iubire

Doi îndrăgostiți făceau amor cu pasiune, când băiatului i-a venit ideea să condimenteze puțin momentele de pasiune și a scos de sub așternut un obiect pe care-l ascunsese special pentru acel moment de iubire.

Potrivit site-ului australian news.com.au, cei doi amorezi au ajuns în dormitor și pentru a condimenta momentul, tânărul a scos un pistol pe care voia să-l folosească într-un soi de joc sexual în care cei doi urmau să joace niște roluri.

Fata nu a avut nimic de obiectat, însă acest lucru avea să-i fie fatal Palomei Williams, care a dispărut la doar 24 de ani din pricina nebuniei de care iubitul său a dat dovadă. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie condamnat pentru omor imprudență.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro