Antena Căutare

Imagini nemaiîntâlnite pe Drumul european E 81 care face legătura între Râmnicu Vâlcea și Sibiu! O turmă de oi a lins sarea de pe asfalt pusă pentru deszăpezire

Imagini inedite au fost surprinse pe Drumul European 81 care leagă Ucraina de România și trece prin orașe importante precum Cluj, Alba Iulia, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, București, Constanța ș.a.

Imagini inedite au fost surprinse pe Drumul European 81 care leagă Ucraina de România și trece prin orașe importante precum Cluj, Alba Iulia, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, București, Constanța ș.a.

O turmă de oi a blocat traficul fiind atrase de sarea de pe jos aruncată de drumari pe partea carosabilă.
Coloana de mașini formată nu a reușit să vadă evenimentul produs, însă un clujean mai iscusit a filmat momentul și l-a publicat pe rețeaua de socializare Facebook, urmând a deveni viral în scurt timp.

Bărbatul a susținut că animalele nu au părăsit sub niciun chip drumul până nu au terminat de lins toată sarea. Descrierea filmulețului de pe Facebook este cât se poate de autentică ,,De pe drumurile patriei… O turmă de oi, fără cioban, a creat la intrarea în Sîncraiul Almaşului un adevărat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt şi nu se dădeau duse oricât au claxonat Şoferii… Cine ştie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranţă nu la biserică…”, a scris bărbatul pe pagina lui.

Conform poliției nu s-au identificat plângeri privind blocajul pe Drumul European E81.

Vezi imagini video:

E păcat MARE! Să nu îți botezi NICIODATĂ copiii cu aceste NUME! Ce se întâmplă cu cei care au DOUĂ NUME de botez!... Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ion. Ce trebuie să faci neaparat, ca să te ferești de tristețe tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x