ȘOCANT! O femeie a vrut să o facă pe fiica ei să slăbească forțat: Uite ce i-a făcut!

O femeie din Statele Unite a făcut un gest extrem pentru a o ajuta pe fiica ei să slăbească, fără ca aceasta să știe. Tânăra a ajuns la spital cu dureri îngreozitoare de stomac și așa a aflat că mama îi dădăuse să mănânce ouă de tenie, care s-au transformat în viermi, în corpul ei.

wormboss.com.au

O femeie din Statele Unite a făcut un gest extrem pentru a o ajuta pe fiica ei să slăbească, fără ca aceasta să știe. Tânăra a ajuns la spital cu dureri îngreozitoare de stomac și așa a aflat că mama îi dădăuse să mănânce ouă de tenie, care s-au transformat în viermi, în corpul ei, relatează publicația Metro.

Asistenta care a îngrijit-o pe fată a povestit toată întâmplarea. Inițial, Maricar Cabral-Osorio și colegii ei au crezut că tânăra este însărcinată. I-au făcut o ecografie, dar nu s-a văzut niciun fetus. În schimb, au observat ceva ciudat la nivelul intestinelor ei.

Pacienta a eliminat paraziții cu pricina, iar mama ei a devenit, brusc, îngrijorată, deși până atunci doar adresa reproșuri cadrelor medicale.

”Doar am vrut să te fac să fii un pic mai slabă. Aveai nevoie de ajutor înainte să mergem la concursul de frumusețe”, își amintește asistenta că i-a spus femeia fiicei pe care o îmbolnăvise din greșeală.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri