ȘOCANT! O femeie a vrut să o facă pe fiica ei să slăbească forțat: Uite ce i-a făcut!

O femeie din Statele Unite a făcut un gest extrem pentru a o ajuta pe fiica ei să slăbească, fără ca aceasta să știe. Tânăra a ajuns la spital cu dureri îngreozitoare de stomac și așa a aflat că mama îi dădăuse să mănânce ouă de tenie, care s-au transformat în viermi, în corpul ei.

wormboss.com.au

O femeie din Statele Unite a făcut un gest extrem pentru a o ajuta pe fiica ei să slăbească, fără ca aceasta să știe. Tânăra a ajuns la spital cu dureri îngreozitoare de stomac și așa a aflat că mama îi dădăuse să mănânce ouă de tenie, care s-au transformat în viermi, în corpul ei, relatează publicația Metro.

Asistenta care a îngrijit-o pe fată a povestit toată întâmplarea. Inițial, Maricar Cabral-Osorio și colegii ei au crezut că tânăra este însărcinată. I-au făcut o ecografie, dar nu s-a văzut niciun fetus. În schimb, au observat ceva ciudat la nivelul intestinelor ei.

Pacienta a eliminat paraziții cu pricina, iar mama ei a devenit, brusc, îngrijorată, deși până atunci doar adresa reproșuri cadrelor medicale.

”Doar am vrut să te fac să fii un pic mai slabă. Aveai nevoie de ajutor înainte să mergem la concursul de frumusețe”, își amintește asistenta că i-a spus femeia fiicei pe care o îmbolnăvise din greșeală.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri