Antena Căutare

"Al tău etern interesat bărbat, Tata!" Scrisoarea emoţionantă a unui părinte pentru fiica lui, după ce a văzut ce caută adolescentele pe Google!

Rândurile acestea au făcut furori în înteaga lume, reprezentând o adevărată lecție de viață pentru adolescentele care își caută răspunsurile pe internet...

Rândurile acestea au făcut furori în înteaga lume, reprezentând o adevărată lecție de viață pentru adolescentele care își caută răspunsurile pe internet...

"Draga mea plăcinţică,

Nu demult, mama ta şi cu mine căutam un răspuns pe Google. Pe la jumătatea întrebării, ne-a apărut în faţă o listă cu cele mai populare căutări din lume. În vârful listei trona întrebarea "Cum să-l faci să rămână interesat de tine?", iar acest lucru m-a şocat. Am răsfoit câteva dintre nenumăratele articole despre cum să fii sexy şi să faci sex, când să-i aduci o bere sau un sandwich şi despre căile prin care să-l faci să se simtă inteligent şi superior.

Şi m-am enervat, simţindu-mă frustrat de cele citite şi despre percepţia generală. Micuţa mea, nu este, n-a fost şi nu va fi niciodată treaba ta să-l menţii interesat.

Ci singura ta sarcină este să ştii adânc în sufletul tău că eşti demnă de interes.

Dacă te poţi încrede în valoarea ta astfel, vei fi atrăgătoare în cel mai important sens al cuvântului: vei atrage un băiat care este deopotrivă capabil de interes, dar și de dorință de a-și petrece viaţa investindu-l în tine.

Nu-mi pasă că îşi aşază coatele pe masă, atâta timp cât e absorbit de felul în care nasul tău se încreţeşte când zâmbeşti.

Nu-mi pasă dacă nu poate juca golf cu mine, câtă vreme se joacă cu copiii pe care i-ai dăruit.

Nu-mi pasă dacă nu este interesat de bani, atâta timp cât îşi urmează inima şi ea îl conduce întotdeauna înapoi la tine.

Nu-mi pasă dacă este puternic, atâta timp cât îţi oferă spaţiu să-ţi folosești forţa din inima ta.

Nu-mi pasă de felul în care votează, atâta timp cât te alege pe tine să ocupi locul de onoare în casa lui și în inima lui.

Nu-mi pasă de culoarea pielii lui, atâta timp cât pictează pânza vieţii voastre în culorile răbdării, sacrificiului, vulnerabilităţii şi duioşiei.

Nu-mi pasă dacă are o religie sau alta sau deloc, câtă vreme a fost crescut să aprecieze sacrul.

Aşa că, micuța mea, dacă o fi să dai peste un astfel de bărbat şi eu cu el nu vom avea nimic în comun, vom avea totuşi în comun cel mai important lucru: pe tine.

Al tău etern interesat bărbat,
Tata"

L-au văzut pe SUPERMAN din AVION! Piloții și pasagerii au rămas ȘOCAȚI!... SURPRIZĂ de PROPORȚII pentru o fetiță! Reacția acesteia a ÎNDUIOȘAT o lume întreagă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x