Antena Căutare

"Odioasă abordare pentru o viață". Un petshop oferă garanție pentru animalele pe care le vinde: "Dacă moare animalul în ziua a 6-a, primim banii înapoi?"

Comercializarea animalelor ridică din ce în ce mai multe semne de întrebare și provoacă revoltă în rândul iubitorilor de animale și al asocitațiilor specifice.

Comercializarea animalelor ridică din ce în ce mai multe semne de întrebare și provoacă revoltă în rândul iubitorilor de animale și al asocitațiilor specifice.

Printre cei care au decis să ia atitudine se numără si Tudor Tim-Ionescu pe Facebook, cunoscut și ca Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, din celebrul scandal în care a fost implicat:

"Garanție 7 zile la animalele cumpărate din acest #petshop... Odioasă abordare pentru o viată....Nu mai bine nu mai vindeți animale în petshop că să nu alimentați fabricile de #animale de companie? Nu cumpărati din petshop sau de "pe net" dacă nu e canisă atestată... #StopAnimalsInPetShops

Ce scrie pe contractul de #garanție Dacă moare animalul în ziua a 6-a, primim banii înapoi și dacă moare în a 8-a, nu? Sau dacă-i depistam #parvoviroza, în timp util, ne dați banii înapoi dar câinele moare oricum (95% șanse de moarte la acest #virus)

"Pedeapsă" e simplă aici-nu cumpărati de la ei și vor suferi mințile luminate care s-au gândit la acest mod de promovare", a scris tânărul pe Facebook.

Vă mai amintiţi clipul "Cristi, băi, Cristi!''? Tot internetul l-a căutat pe celebrul proprietar al câinelui: Când ... Dovada că viața bate filmul! Cum au fost surprinse aceste celebrități chiar înainte să moară. Nimeni nu își imaginea ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x