Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Șoferul ROMÂN care face un MILION de kilometri pe lună! Îi dă clasă lui „berberiță”! (VIDEO VIRAL)

Celebritatea lui Mihăiţă din Berceni, cunoscut drept "berberiţă", este în pericol, după ce un tânăr i-a dat clasă pe internet.

Celebritatea lui Mihăiţă din Berceni, cunoscut drept "berberiţă", este în pericol, după ce un tânăr i-a dat clasă pe internet.

Ştefan, şofer de meserie, se laudă în mediul virtual cum că ar parcurge un milion de kilometri pe lună, iar printre continentele vizitate se numără şi America. Mai mult decât atât, traseul lui este unul extrem de simplu, iar cursele sunt foarte bine plătite.

"Câştig 2.800 de euro pe lună şi fac un milion de kilometri până în America. America Nord. Merg pe Italia spre America, pe autostradă. Au făcut-o japonezii, până pe Marea Roşie", a povestit tânărul, extrem de serios.

Printr-un calcul matematic simplu rezultă că Ştefan este primul şi singurul camionagiu care poate depăşi viteza sunetului, însă nu pare a fi deloc deranjat de această situaţie. Ba din contră! Extrem de încântat de "isprava lui", tânărul se laudă cu orice ocazie cu traseele incredibile pe care le parcurge. Aşa a ajuns şi în mediul virtual, unde ar putea deveni mai celebru ca Mihăiţă din Berceni, nimeni altul decât inventatorul cuvintelor "berberiţă" şi "danarmenca".

Sursa: Spy News

Recomandari