Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Organizezi petrecerea pentru cununia civilă acasă? Iată ce nu trebuie sa îți lipsească!

Vara este momentul ideal pentru o cununie civilă sau pentru cea religioasă. Temperaturile sunt perfecte pentru orice plan ai avea și multor persoane le este mai ușor să își ia concediu pentru a fi alături de cei dragi, care poate se află la sute de kilometri distanță. De aceea, vara este denumită ,,sezonul oficial al nunților”.

Organizezi petrecerea pentru cununia civilă acasă? Iată ce nu trebuie sa îți lipsească!

Din nefericire, așa cum știi deja, anul acesta, petrecerile sunt mai restrânse și multe persoane au preferat să amâne atât cununiile civile, dar și pe cele religioase până anul viitor (când sperăm că efectele pandemiei vor fi foarte mult diminuate).

Dacă totuși ai hotărât că nu vrei să mai amâni cununia civilă, cel mai bine ar fi să celebrezi acest moment acasă, într-un cadru restrâns, alături de familie si câțiva prieteni foarte apropiați. Ce-i drept și înainte la fel erau sărbătorite cele mai multe cununii civile: în cadru restrâns, fie acasă, fie la un local în timpul zilei.

Organizarea petrecerii nu trebuie să consume prea mult timp, iar în continuare îți vom preciza câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere astfel încât toată lumea să se simtă bine.

  • Achiziționează decorațiuni: sau le poți face tu, dacă ai suficient timp la dispoziție. Poți opta pentru decorațiuni elegante sau pentru unele haioase. În magazinele de specialitate găsești tot ceea ce ai nevoie pentru decorarea casei indiferent de ocazie. Alege baloane, ghirlande, fotografii, elemente pentru decorarea preparatelor ce vor fi servite, măști pentru poze și multe altele.
  • Un aparat de fotografiat: cu toate că telefoanele moderne pot face fotografii superbe, nimic nu e compara cu imaginile profesioniste. Dacă nu ai deja un aparat, poți închiria unul, fie de la prieteni, poți chiar ruga un invitat la petrecere să vină cu aparatul, dacă știi ca are.
  • O mică amintire pentru invitați: de obicei, doar la petrecerile de nuntă se oferă mărturii invitaților, însă de ce să nu profiți și să îi surprinzi pe cei dragi cu o amintire frumoasă? Poți alege o mărturie din cadrul celor de nuntă sau te poți gândi la ceva simbolic și chiar folositor.
  • Tortul: la fel ca și în cazul mărturiilor, tortul nu este obligatoriu, însă trebuie să recunoști că este o ocazie perfectă pentru a comanda prăjituri și tort. Fiind vară, îți recomandăm unul răcoros, eventual cu o cremă de vanilie sau de fructe, care va fi pe placul oricui.
  • Candy bar: dacă îți place ideea unui candy bar la orice petrecere, află că poți organiza unul foarte simplu. Trebuie doar să comanzi diferite fursecuri, mini-prăjituri și poate chiar bomboane de ciocolată și să le așezi pe platouri superbe, alături de decorațiuni adorabile. Îți recomandăm ca vedetele candy barului să fie macarons. Aceste mici fursecuri franțuzești sunt adorate de către toată lumea și îți garantăm că vor fi primele care se vor consuma. Poți comanda macarons de la Chocolat și nu numai. Chiar și tortul, dar și celelalte prăjituri pot fi achiziționate de aici, bucurându-te astfel de cele mai bune dulciuri, realizate din ingrediente naturale.

Sperăm să te ajute informațiile oferite pentru a organiza cea mai frumoasă petrecere de cununie civilă!

Recomandari