Antena Căutare

PARODIE | Dan Negru si Andreea Marin au fost sot si sotie! (VIDEO)

Paginademedia.ro a descoperit si prezinta, in exclusivitate, imagini de arhiva inedite cu Andreea Marin si Dan Negru. Erau frumosi, tineri si... "casatoriti"!

In perioada in care Dan Negru si Andreea Marin filmau pe aceeasi canapea, in 1999, posturile de televiziune se numarau pe degete. Ion Iliescu era presedinte, Basescu nu era inca nici primar, iar numele Becali nu spunea inca nimic.

Filmarile in care apar cei doi sunt realizate pentru emisiunea "Stirile de Sambata Asta", un program realizat de Ovidiu Uscat si Constantin Trofin la TVR Cluj, in urma cu 14 ani. Ulterior, Trofin si Uscat au plecat la Antena1, unde au realizat ”Canalul de Stiri”.

Andreea Marin era la primele sezoane de "Surprize, surprize", iar Dan Negru realiza emisiunea "Trupa de soc", la TVR Timisoara.

IMAGINI DE COLECTIE, SYNOPSIS:

In PRIMA FILMARE, personajele comice ale emisiunii, Rozi si Raba fac schimb de roluri cu Andreea Marin si Dan Negru, care trec pe canapeaua celor doi simpatici soti. De cealalta parte, Rozi ajunge sa prezinte ”Surprize Surprize”, iar Andreea o admira, cu lacrimi in ochi, pe micul ecran.

In A DOUA SECVENTA, in incurcatura produsa de un Mos Craciun distrat, Andreea Marin si Dan Negru ajung sa joace intr-un episod de telenovela.

Pe Dan Negru il puteti vedea si in 2013, la Antena 1, prezentand emisiunile "Plasa de stele", "Cu banii jos" si "Te pui cu blondele"!

Sursa: TVR / Paginademedia.ro

Zece job-uri de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare... VIDEO! Iepurii, animale cu personalitate, duc adevarate lupte cu cei care le calca teritoriul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x