Antena Căutare

PAȘTE 2018. Rețeta celui mai bun pandișpan cu ciocolată, pregătit de gospodinele cochete ale anului 1900: „Aveți nevoie de o litră de zahăr pisat!”

Vine Paștele, e destul de previzibil că vom pregăti o masă îmbelșugată de unde nu vor lipsi cozonacul, drobul, dulciurile și pasca. Și gospodinele secolului trecut se pregăteau ca la carte de Paște, iar dulciurile demonstrau măiestria culinară a Evelor de altădată în bucătătie.

În revista “Moda nouă ilustrată” , din 1906, este prezentată rețeta unui pandișpan de ciocolată, un desert ușor de preparat și delicios!

PANDIȘPAN CU CIOCOLATĂ

Luați șase gălbenușuri de ouă și le bateți bine amestecând continuu cu o litră de zahăr pisat. Adăugați și 25 dramuri de vanilie și coajă de lămâie. Bateți și albușurile și amestecați cu aceasta. Ungeți o tavă cu unt, răsturnați compoziția într’ânsa și puneți-o să se coacă într’un cuptor nu prea încins. După ce s’a copt faceți spumă de ciocolată și puneți-o deasupra.

Ce fel de persoană ești în funcție de culoarea iepurașului pe care o alegi! Cel mai tare test înainte de Paște!... Imagini șocante cu un bebeluș! A fost filmat în timp ce i se făcea un tatuaj. ,,Asta e o cruzime!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x