Antena Căutare

Pericolul la care îți expui întreaga familie atunci când intri încălțat în casă!

Cercetatorii de la Universitatea din Arizona au constatat ca exista aproape 421.000 de bacterii diferite prezente pe suprafata talpii a 96 % de pantofi

Cercetatorii de la Universitatea din Arizona au constatat ca exista aproape 421.000 de bacterii diferite prezente pe suprafata talpii a 96 % de pantofi.

Chiar daca pantofii par curati, ei sunt pur si simplu murdari. Printre aceste bacterii sunt Klebsiella pneumonia (care provoaca infectii ale tractului urinar), Serratia ficaria (care provoaca infectii respiratorii), precum si o multime bacterii E. coli, informează caplimpede.ro.

Bacteriile E. coli pot provoca probleme digestive grave si pot duce chiar la probleme grave ale rinichilor cu consecinte letale posibile. Principala sursa de E. coli sau bacterii fecale vin de la toaletele publice. Din pacate, evitarea toaletele publice nu va fi o masura care sa va asigure siguranta, fiindca materii fecale se gasesc peste tot: de la trotuare, la restaurante si sosele.

Învată să îți accesorizezi perfect vestimentația. Bijuteriile precum colierul sau cerceii se aleg după decolteu... Efectul unui sărut pasional. Milioane de bacterii împărtășite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x