Antena Căutare

Periuta 3D ne curata dintii in doar SASE secunde!

De-acum nu mai exista scuze pentru persoanele care spun ca n-au timp de igiena orala! S-a lansat cea mai noua periuta, care iti lasa dintii curati luna in doar sase secunde! Nu e foarte aratoasa... unii ar spune ca-i hidoasa, insa este inteligenta si asta e tot ce conteaza

Bizara periuta, creata de Blizzident, are forma unui mulaj, ale carui perii de curatare se personalizeaza in functie de cavitatea bucala a fiecarui utilizator. Dintii sunt scanati 3D, apoi se realizeaza mulajul ce serveste drept model pentru crearea periutei, “dotata” cu aproximativ 400 de perii.

Poate parea sofisticata si incomoda, insa este usor de folosit. Utilizatorul trebuie doar sa muste mulajul si sa miste maxilarul pentru a freca dintii de peri. O joaca de copii! Pentru o curatare eficienta, toti perii sunt indreptati spre dinti la un unghi de 45 de grade.

In prezent, Blizzident a inceput deja comercializarea revolutionarei periute de dinti. Aceasta va costa 299 de dolari, pret ce include printarea si personalizarea, si are o speranta de viata limitata, de aproximativ un an.

Un artist britanic a realizat primul bloc ce "se scurge" pe strada... Galerie foto! Torturi inedite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x