Antena Căutare

Peru: un baietel de 3 ani si-a inghitit fratele geaman

Isbac Pacunda este un baietel de trei ani din Peru care si-a inghitit fratele geaman in timp ce se afla in pantecele mamei.

Medicii din Peru se pregatesc acum sa il opereze pe baiat pentru a indeparta corpul gemanului parazit ce a crescut in stomacul copilului.

Trupul geamanului s-a format partial, are ochi, oase si chiar fire de par pe craniu, dar organele interne nu au apucat sa se dezvolte. Cantareste aproximativ 700 de grame si are o lungime de 25 de centimetri.

Carlos Astocondor, membru al echipei care il va opera pe Isbac, spune ca o astfel de situatie este foarte rara si se intaleste o data la 500.000 de nasteri.

Gemenii identici apar atunci cand un ovul se imparte in doua dupa fertilizare. In acest caz, ovulul nu s-a divizat complet, din acest motiv aparand geamanul parazit. Operatia prin care va trece Isbac este mult mai usoara decat cele in care se incearca separarea a doi frati siamezi.

Foto: mirror.co.uk

FOTO! Un avion "aterizeaza" pe Luna... FOTO! The Lady Bug: sculptura din 20.000 de buburuze!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x