Antena Căutare

Poliţia, în ALERTĂ! Un bărbat umblă liniştit cu Ebola pe stradă şi nimeni nu-i face nimic! Ce se întâmplă!?

În timp ce peste 10.000 de oameni au fost infectaţi cu virusul Ebola, dintre care aproape 5.000 au murit din cauza febrei hemoragice, un bărbat se plimbă liniştit pe străzi.

În timp ce peste 10.000 de oameni au fost infectaţi cu virusul Ebola, dintre care aproape 5.000 au murit din cauza febrei hemoragice, un bărbat se plimbă liniştit pe străzi, fără să-i pese de ce se întâmplă în jurul lui.

Panică globală, restricţii de călătorie şi o mulţime de controverse au speriat milioane de oameni din toate colţurile lumii de la izbucnirea epidemiei, însă toate aceste evenimente nu par să-l "mişte" nici măcar un pic pe un şofer, care şi-a înmatriculat maşina cu numărul "E B OLA".

E drept, în imaginea de mai sus, apare un "8", însă mulţi oameni s-au arătat consternaţi de alegerea făcută a bărbatului, căci asemănarea e izbitoare.

FOTO INEDIT: Povestea uluitoare din spatele radiografiei! Ce se ascunde aici te va lăsa fără cuvinte!... FOTO: A vrut să fie mai frumoasă şi a apelat la un gest BARBAR! Toţi prietenii ei sunt şocaţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x