Poliţia, în ALERTĂ! Un bărbat umblă liniştit cu Ebola pe stradă şi nimeni nu-i face nimic! Ce se întâmplă!?

În timp ce peste 10.000 de oameni au fost infectaţi cu virusul Ebola, dintre care aproape 5.000 au murit din cauza febrei hemoragice, un bărbat se plimbă liniştit pe străzi.

În timp ce peste 10.000 de oameni au fost infectaţi cu virusul Ebola, dintre care aproape 5.000 au murit din cauza febrei hemoragice, un bărbat se plimbă liniştit pe străzi, fără să-i pese de ce se întâmplă în jurul lui.

Panică globală, restricţii de călătorie şi o mulţime de controverse au speriat milioane de oameni din toate colţurile lumii de la izbucnirea epidemiei, însă toate aceste evenimente nu par să-l "mişte" nici măcar un pic pe un şofer, care şi-a înmatriculat maşina cu numărul "E B OLA".

E drept, în imaginea de mai sus, apare un "8", însă mulţi oameni s-au arătat consternaţi de alegerea făcută a bărbatului, căci asemănarea e izbitoare.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri