Antena Căutare

Toți îl credeau dispărut, dar un porumbel descurcăreț și-a găsit stăpânul la școală

De porumbei care să știe să se întoarcă acasă a auzit toată lumea, dar de unii care să-și caute stăpânul a școală, mai rar. O fetiță din Statele Unite al cărei porumbel se rătăcise, a avut surpriza să descopere că pasărea a găsit-o la școală.

Toți îl credeau dispărut, dar un porumbel descurcăreț și-a găsit stăpânul la școală
| npausa.com

De porumbei care să știe să se întoarcă acasă a auzit toată lumea, dar de unii care să-și caute stăpânul a școală, mai rar. O fetiță din Statele Unite al cărei porumbel se rătăcise, a avut surpriza să descopere că pasărea a găsit-o la școală, relatează Huffington post.

Pasărea, pe numele ei Foresta, a dispărut de acasă, dar nu pentru mult timp. La doar o zi de la plecare, a căutat-o pe stăpâna ei, tara, oe levă de clasa a V-a, și s-a dus la ea la școală.

Porumbelul și-a făcut o intrare spectaculoasă și s-a așezat direct pe capul unul profesor. Tara l-a recunoscut , dar nu a fost prea ușor să-și prindă micul prieten.

Foresta nu a mai plecat niciodată de acasă, așa că nimeni nu a găsit o explicație pentru simțul ei de orientare.

Salvare miraculoasă în China: Un bebeluș care a căzut de la etajul doi, prins în brațe de un trecător... VIDEO! Ai avea curaj? În curând, vom zbura cu avionul cu podeaua de sticlă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x