Antena Căutare

Povestea care îți va topi inima! La 86 de ani, un bătrânel ne dă o adevărată lecție. A învățat să croșeteze pentru bebelușii născuți prematur și a donat peste 300 de căciulițe

Un bătrân, în vârstă de 86 de ani, a învăţat să tricoteze, doar pentru a reuşi să confecţioneze sute de căciulițe pentru bebeluşii născuţi prematur, de la un spital din Atlanta.

Un bătrân, în vârstă de 86 de ani, a învăţat să croșeteze, doar pentru a reuşi să confecţioneze sute de căciulițe pentru bebeluşii născuţi prematur, de la un spital din Atlanta.

Inginer pensionat, Ed Moseley habar nu avea să facă asta, însă i-a cerut ajutorul fiicei sale, care a fost încântată să îl înveţe. Nu i-a fost uşor, iar începutul chiar a fost greu.

Domnul Moseley a început să croşeteze, uitându-se la televizor. Bătrânelul s-a antrenat în aşa măsură încât să reuşească să termine o căciuliţă într-o oră. Apoi, s-a oferit să îi înveţe şi pe alţii. Astfel, a reuşit să strângă peste 300 de bucăţi, dintre care 55 confecţionate chiar de el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acestea au fost donate către Spitalul Northside din Atlanta, unde se nasc 2.000 de prematuri, în fiecare an. Aici este şi locul unde bătrânelul inimos a urmat un tratament de chimioterapie împotriva cancerului.

Una dintre mămici a rămas profund impresionată de gestul domnului Moeseley, declarând pentru ABC că este extrem de frumos să ştii că cineva se gândeşte la binele acestor bebeluşi.

Un băiețel de nouă ani a reușit să strângă peste 7.000 de dolari. Scopul te va face să plângi: ”Nu avea cum să trăiască ... Fusta scurtă, ziua perfectă. Ea e femeia care le-a făcut unor corporatiști ziua mai frumoasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x