Live acumAjut Eu!
Prime Time 20:00iUmor

Povestea care îți va topi inima! La 86 de ani, un bătrânel ne dă o adevărată lecție. A învățat să croșeteze pentru bebelușii născuți prematur și a donat peste 300 de căciulițe

Un bătrân, în vârstă de 86 de ani, a învăţat să tricoteze, doar pentru a reuşi să confecţioneze sute de căciulițe pentru bebeluşii născuţi prematur, de la un spital din Atlanta.

Un bătrân, în vârstă de 86 de ani, a învăţat să croșeteze, doar pentru a reuşi să confecţioneze sute de căciulițe pentru bebeluşii născuţi prematur, de la un spital din Atlanta.

Inginer pensionat, Ed Moseley habar nu avea să facă asta, însă i-a cerut ajutorul fiicei sale, care a fost încântată să îl înveţe. Nu i-a fost uşor, iar începutul chiar a fost greu.

Domnul Moseley a început să croşeteze, uitându-se la televizor. Bătrânelul s-a antrenat în aşa măsură încât să reuşească să termine o căciuliţă într-o oră. Apoi, s-a oferit să îi înveţe şi pe alţii. Astfel, a reuşit să strângă peste 300 de bucăţi, dintre care 55 confecţionate chiar de el.

Acestea au fost donate către Spitalul Northside din Atlanta, unde se nasc 2.000 de prematuri, în fiecare an. Aici este şi locul unde bătrânelul inimos a urmat un tratament de chimioterapie împotriva cancerului.

Una dintre mămici a rămas profund impresionată de gestul domnului Moeseley, declarând pentru ABC că este extrem de frumos să ştii că cineva se gândeşte la binele acestor bebeluşi.

Recomandari