Antena Căutare

Previziuni sumbre pentru 2016! Nostradamus a prezis totul! Dezastrul e iminent, sfârșitul se apropie, nu mai rămâne NIMIC!

Schimbările climatice şi dezastrele naturale tot mai frecvente din acest an par să fie prezise cu mult timp în urma de Nostradamus. Vă întrebaţi de ce vremea este atât de schimbătoare în ultimul timp? Se pare că ar exista o explicaţie găsită în urmă cu mulţi ani de către omul de stiinţă Nostradamus.

Previziuni sumbre pentru 2016! Nostradamus a prezis totul! Dezastrul e iminent, sfârșitul se apropie, nu mai rămâne NIMIC!
| jurnalul.ro

Schimbările climatice şi dezastrele naturale tot mai frecvente din acest an par să fie prezise cu mult timp în urma de Nostradamus. Vă întrebaţi de ce vremea este atât de schimbătoare în ultimul timp? Se pare că ar exista o explicaţie găsită în urmă cu mulţi ani de către omul de stiinţă Nostradamus.

Profeţiile celebrului Nostradamus nu au ocolit nici anul 2016. Dezastre ale naturii şi miliarde de oameni care-şi vor pierde viaţa. Dacă unele persoane nu cred în aceste profeţii, altele sunt de-a dreptul înfricoşate, un lucru este cert însă, există un sâmbure de adevăr, căci multe dintre ele s-au împlinit.

De-a lungul timpului Nostradamus a prezis asasinarea fraţilor Kennedy, invaziile lui Hitler, domnia lui Napoleon dar şi atentatele din 11 septembrie 2001. Însă pentru anul 2016, profeţiile sunt de-a dreptul înfricoşătoare.

În aprilie 2016, oamenii de ştiinţă ruşi vor descoperi un asteroid gigant care se îndreaptă către pământ. Lucru care până în momentul de faţă s-a adeverit, iar ruşii avertizează că această minge imensă de foc se va prăbuşi în oceanul Atlantic. După spusele lui Nostradamus, asteriodul va lovi pământul fie pe 15, 17 sau 26 mai.

Detalii, AICI!

Cel de-al treilea război mondial ne bate la uşă? Nostradamus a prevăzut atacul din Paris din 2015, despre care spune că ar fi fost începutul. Să fie invazia Irakului primul semn major că lumea pe care noi o ştim se va sfârşi în curând?

O femeie a aflat că a fost înșelată, așa că i-a dat iubitului o lovitură supremă! S-a răzbunat în cel mai crunt mod posi... Zodia care împarte lumea în două: ori o iubești, ori o urăști! Nu există nicio cale de mijloc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x