Antena Căutare

Prietenie impresionanta intre un om si un urs grizzly

Un studiu recent a aratat ca perceptia oamenilor potrivit careia animalele ar fi inferioare oamenilor pentru ca nu au ratiune, constiinta si liber arbitru este eronata. Toate aceste prejudecati au fost daramate de oamenii de stiinta care au demonstrat ca necuvantatoarele au constiinta si vointa.

Cercetatorii au aratat ca teoria care stipula ca animalele au un comportament determinat (ca vor reactiona asemanator de fiecare data cand vor primi acelasi tip de stimul) este incompleta. Pastrand aceste descoperiri recente în minte, va prezentam un caz emotionant de prietenie între om si animal. Este povestea ursului Brutus, devenit celebru dupa ce a aparut într-un documentar al National Geographic.

Brutus este un urs grizzly care a fost adoptat de naturalistul Casey Anderson. Ursul i-a stat aproape lui Casey în cele mai importante momente din viata sa, chiar si atunci cand s-a casatorit cu actrita Missy Pyle. Brutus i-a fost cavaler de onoare celui mai bun prieten al sau.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Slovacii vor sa aiba podul Chuck Norris. Autoritatile, nu. Se va razbuna politistul texan?... Arta urbana: doua posturi de energie electrica din Bucuresti vor fi decorate cu graffiti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x