Antena Căutare

Problema care a înnebunit internetul! Se dă enunțul: "Mama și tata au patru fiice, iar fiecare fiică are un frate. Câți membri are această familie?"

"Mama si tata au patru fiice, iar fiecare fiica are un frate. Din cati membri este formata aceasta familie?".

"Mama si tata au patru fiice, iar fiecare fiica are un frate. Din cati membri este formata aceasta familie?", așa sună enunțul unei probleme care a reușit să devină virală pe internet.

Clipul în care apare o tânără, ce expune acest test, a fost vizionat de peste două milioane de internauți, la scurt timp de la publicare.

Articolul continuă după reclamă

În primă fază, pentru că cel care a creat acest clip nu a finalizat "ecuația", răspunsul cel mai frecvent a fost: 2 părinți + 4 fiice + 4 fii = 10 persoane.

Doar că internauții au venit repede și cu alte variante precum: 2 părinți + 4 fiice + 1 fiu (fratele celor patru fiice) = 7 . Acesta fiind și cel mai vehiculat răspuns.

Voi ce ziceți?

HA, HA, HA! Acestea sunt cele mai ciudate legi din SUA: Miroşi a ceapă sau a usturoi? Eşti imediat dat în judecată... Șansele erau de unu la șapte miliarde! Un bărbat a murit lovit de un meteorit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x