Antena Căutare

Problema care a înnebunit internetul! Se dă enunțul: "Mama și tata au patru fiice, iar fiecare fiică are un frate. Câți membri are această familie?"

"Mama si tata au patru fiice, iar fiecare fiica are un frate. Din cati membri este formata aceasta familie?".

"Mama si tata au patru fiice, iar fiecare fiica are un frate. Din cati membri este formata aceasta familie?", așa sună enunțul unei probleme care a reușit să devină virală pe internet.

Clipul în care apare o tânără, ce expune acest test, a fost vizionat de peste două milioane de internauți, la scurt timp de la publicare.

În primă fază, pentru că cel care a creat acest clip nu a finalizat "ecuația", răspunsul cel mai frecvent a fost: 2 părinți + 4 fiice + 4 fii = 10 persoane.

Doar că internauții au venit repede și cu alte variante precum: 2 părinți + 4 fiice + 1 fiu (fratele celor patru fiice) = 7 . Acesta fiind și cel mai vehiculat răspuns.

Voi ce ziceți?

HA, HA, HA! Acestea sunt cele mai ciudate legi din SUA: Miroşi a ceapă sau a usturoi? Eşti imediat dat în judecată... Șansele erau de unu la șapte miliarde! Un bărbat a murit lovit de un meteorit!...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x