Pungile de chipsuri vor fi interzise în sălile de teatru. Actorii nu se pot concentra pe scenă din cauza zgomotului

Lanțul de teatre Nimax Theatres din Londra a decis să interzică pungile de chipsuri și de bomboane în sălile sale pentru a limita zgomotele provocate de acestea, care îi incomodează pe unii dintre spectatori și, mai ales, pe actori, informează Agerpres.

Lanțul de teatre Nimax Theatres din Londra a decis să interzică pungile de chipsuri și de bomboane în sălile sale pentru a limita zgomotele provocate de acestea, care îi incomodează pe unii dintre spectatori și, mai ales, pe actori, informează AFP, citată Agerpres.

Este destul de obișnuit ca spectatorii să mănânce și să bea, inclusiv alcool, în timpul reprezentațiilor teatrale și altor spectacole care au loc la Londra.

Acest obicei datează din epoca lui Shakespeare, iar Nimax Theatres, din care fac parte teatre precum Apollo și Palace Theatre, nu intenționează să îi pună capăt, ci mai degrabă să realizeze o serie de teste pentru a determina produsele care provoacă zgomotele cele mai reduse, pe care intenționează să continue să le comercializeze.

Această chestiune îi preocupă pe mulți administratori ai unor teatre, cu atât mai mult cu cât veniturile obținute din vânzarea acestor produse reprezintă o parte deloc neglijabilă din bugetele instituțiilor lor.

Foto: pixabay

Ultimele știri