Antena Căutare

„Răsuflarea diavolului”, pericolul ce amenință țările de pretutindeni! Uite ce efecte are!

În Columbia se întâmplă ceva cu adevărat cutremurător, iar specialiștii se tem că fenomenul s-ar putea extinde peste tot în lume.

În Columbia se întâmplă ceva cu adevărat cutremurător, iar specialiștii se tem că fenomenul s-ar putea extinde peste tot în lume.

Este vorba despre „răsuflarea diavolului”, un drog extrem de puternic ce are efecte devastatoare pentru corp. Substanța provine de la un copac din America de Sud și a început să fie tot mai folosită în Columbia.

Cei care consumă acest drog nu manifestă o stare de euforie precum în cazul celorlalte substanțe, dar induce o puternică stare de euforie. Se pierde contactul cu realitatea, iar persoana se transformă practic într-un zombie. Își pierde voința și face tot ceea ce i se cere, fără a se opune. Drogul dă efecte precum agitație, halucinații, pierderea controlului corpului, incoerență, confuzie, vedere dublă, blocarea respirației și delir.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că drogul este incolor și inodor, iar de cele mai multe este suflat în fața victimei, care cade pradă unei stări totale de confuzie.

În Columbia, atacatorii îl folosesc pentru a-și viola victimele sau pentru a le lua bunurile, fără ca acestea să se opună. Când efectul drogului trece, victimele nu își mai amintesc nimic din ceea ce s-a întâmplat. Unele persoane au acceptat chiar să își doneze și un organ.

Specialiștii din domeniu se tem că fenomenul ar ptuea să se extindă și în alte țări.

Arde de peste 6.000 de ani! Focul misterios ce nu poate fi oprit!... Dovada clară că pisicile au NOUĂ VIEȚI! S-a întors acasă la CINCI ZILE după ce a fost înmormântată, însă acum arată ca u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x