Căutare Live

Rățușca cea urâtă a devenit un fotomodel SUPERB peste noapte! S-a luptat toată viața cu ACNEEA, fără să știe că motivul este unul EVIDENT! Uite cum arată ACUM!

O tânără mamă din Marea Britanie a reușit să uimească o lume întreagă după ce a trecut printr-o transformare de-a dreptul incredibilă.

O tânără mamă din Marea Britanie a reușit să uimească o lume întreagă după ce a trecut printr-o transformare de-a dreptul incredibilă.

Este vorba despre Kirsty Huntley de 32 de ani, care a fost diagnosticată în urmă cu mai mulți ani cu o boală incurabilă, ce îi afecta fiecare organ. Mai mult decât atât, până și acneea i s-a agravat îngrijorător de mult.

„Am avut mereu probleme cu acneea, dar de când am fost diagnosticată cu boala Behcet, lucrurile s-au transformat într-un adevărat coșmar. Fața, brațele, pulpele și pieptul erau acoperite de coșuri.”

„Doamne, ce bine arăți!” Transformarea incredibilă a unei mămici, după ce a slăbit aproape 30 de kilograme! Arată ca o puștoaică!

Femeia devenise atât de complexată de modul în care arată, încât cu greu mai dorea să iasă din casă, de teamă ca cei din jur să nu râdă de modul în care arată cu atâtea coșuri. Totuși, după numeroase tratamente, Kirsty a decis să facă și niște teste de alergie. Acestea au dezvăluit că femeia avea intoleranță la gluten, făină, drojdie, ouă și cafea.

De îndată ce a renunțat la aceste alimente, tânăra mamă s-a transformat total, căci efectele s-au văzut imediat. Toți din jur au fost mai mult decât surprinși de modul în care arată acum femeia, iar cazul ei a devenit cunoscut în toată lumea.

„Ce frumoasă ești!” O femeie de 56 de ani a slăbit și i-a uimit pe toți! Transformarea este incredibilă!

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri