Antena Căutare

Răutătate mai mare n-ai văzut! Topul zodiilor de care trebuie să te ferești, ca să n-o pățești!

Fiecare semn zodiacal vine cu o serie de calități și defecte. Ne-am gândit să îți spunem cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie, pentru a ști de cine să te ferești.

Răutătate mai mare n-ai văzut! Topul zodiilor de care trebuie să te ferești, ca să n-o pățești!
Unele persoane sunt mai rele decât altele

Fiecare semn zodiacal vine cu o serie de calități și defecte. Ne-am gândit să îți spunem cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie, pentru a ști de cine să te ferești.

Berbec

Acești nativi sunt foarte egoiști. Ai putea fi în pericol de moarte și ei tot nu ar observa, fiind prea preocupați de problemele lor. Sunt impulsivi și spun, de obicei, ce le trece prin cap, fără a se gândi la consecințe. Dacă te vei supăra vreodată pe ei, nu vor înțelege de ce și în niciun caz nu se vor gândi că este vina lor. Sunt dominați de planeta Marte, așa că nu se vor da niciodată înapoi de la luptă și nu au o problemă cu a folosi violența, pentru a obține ce își doresc.

Scorpion

Nu îndrăzni să contrazici un Scorpion, pentru că nu te va uita niciodată și vor încerca să îți facă viața un iad. Acești nativi sunt manipulativi și adoră să se joace cu mintea celorlalți. Nu există stare proastă pentru scorpion, el este prins într-un abis din care nu își dorește să iasă. Este obsedat de moarte, iar în relațiile amoroase, este gelos și posesiv. Scorpionii țin pică și vor avea grijă să se răzbune, oricât de mult timp le-ar lua.

Tu ce fel de persoană ești?

Leu

Leii au o atitudine regală și uită mereu că nu sunt regi sau regine. Nu există oglindă care să nu le placă și pentru că sunt conștienți de farmecul lor, nu vor ezita să îl folosească, pentru a obține ce vor. Acești nativi simt nevoia să fie în centrul atenției și nu te vor crede când le vei spune că lumea nu se învârte în jurul lor. Nu pun preț pe timpul altora și vor întârzia fără regrete de câte ori îți vei face planuri cu ei. Pe lângă faptul că sunt foarte plini de ei, sunt și foarte încăpățânați. Adoră să le dea celorlalți sfaturi despre cum să se îmbrace și cum să se poarte, dar nu acceptă sugestii de la alții. În ciuda aroganței lor, nu sunt persoane rele.
Cât de răi sunt oamenii din celelalte zodii

Femeile acestea sunt MAESTRE în pat! Topul celor mai bune ZODII când vine vorba de clipe fierbinţi!

Taur

Persoanele din această zodie sunt materialiste și posesive. Nu vor ceda niciodată într-o ceartă, indiferent de argumentele pe care le vei da. Taurii sunt leneși și vor face tot ce le va sta în putință pentru a depune minimum de efort, ba chiar vor încerca să le plaseze altora sarcinile lor. Când vor să obțină anumite lucruri, vor adopta o atitudine pasiv-agresivă: te vor asculta, îți vor zâmbi, ca și cum ar fi de acord cu tine, dar vor face cum cred ei. Pot părea de treabă, dar odată ce se apropie foarte mult de o persoană, devin extrem de posesivi și vor face tot ce le va sta în putință să o acapareze.

Află AICI cât de rele sunt celelalte zodii!

Ce gen de femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut! Horoscopul care se potriveşte întotdeauna... „Ce am învățat după ce m-am cuplat cu un miliardar”! O tânără dezvăluie secretul pe care milioane de femei vor să îl afl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x