Antena Căutare

Răzbunare macabră! Un copil de 12 ani, mort pe Facebook: "Te vreau mort pentru că nu te plac, eşti inutil"

4 din 5 copii din România au fost ameninţaţi cu moartea anul acesta, pe reţelele de socializare. O statistică dură, cu urmări dramatice. Un copil de 12 ani este consiliat, după ce s-a trezit mort pe Facebook.

4 din 5 copii din România au fost ameninţaţi cu moartea anul acesta, pe reţelele de socializare. O statistică dură, cu urmări dramatice. Un copil de 12 ani este consiliat, după ce s-a trezit mort pe Facebook.

Colegii de clasă au falsificat un certificat de deces pe care au trecut numele lui. Gluma macabră a făcut ca toţi prietenii virtuali să fie anunţaţi că băiatul ar fi murit.

"Te vreau mort pentru că nu te plac, pentru că tu nu eşti de acceptat, nimeni nu te acceptă, eşti inutil".

E explicaţia primită de copilul de 12 ani de la colegii săi, pentru gluma macabră pe care i-au făcut-o. Avea 400 de prieteni virtuali pe Facebook, iar toţi au primit o notificare în care erau anunţaţi că amicul lor ar fi murit. În ochii colegilor de clasă, băiatul este "de bani gata", dar extrem de zgârcit.

Acum, atât băiatul, cât şi părinţii lui merg la psiholog. Cazul e unic în România, dar majoritatea adolescenţilor sunt ameninţaţi online, cu moartea, cel puţin odată pe an. Există chiar o pagină de internet unde copiii îşi spun povestea sub anonimat.

67% dintre copiii din România sunt hărţuiţi online pentru felul în care se îmbracă, 30 la sută pentru felul în care arată, 12 la sută pentru rezultatele şcolare şi 8 la sută pentru orientarea sexuală. Cel mai grav este că de multe ori nici măcar părinţii nu ştiu cât de agresivi sunt copiii lor online.

"Mulţi cred că a fi clovn înseamnă doar să faci pe prostul". Povestea unui "măscărici" cu suflet mar... La mulți ani, Antena 1! Mesajele care dovedesc că vedetele sunt MEREU CU TINE: "Ne vedem peste 100 de ani. Creştem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x