Antena Căutare

Regulile pentru un selfie perfect. La ce oră trebuie să-l faceţi, astfel încât să arătaţi cât mai bine

În ziua de azi, oricine e în stare să-şi facă un selfie! Asta nu înseamnă că este şi cel mai reuşit din lume. Fotografii s-au pus de acord asupra faptului că ora cea mai bună pentru a-ţi face singur o poză este înainte să apună soarele, când lumina este aurie. Dar nu este singura regulă de care trebuie să ţineţi seama.

Specialiştii spun că nici filtrele nu sunt ceea ce trebuie, mai puţin cele care sunt instalate deja în telefonul inteligent pe care îl deţineţi.

Să îţi faci un selfie nu mai este ceva ieşit din comun. Pentru mulţi oameni a devenit chiar o rutină zilnică. Însă cei care nu pot să reziste o zi fără să-şi facă o fotografie sunt tinerii.

Reguli pentru a obține un selfie perfect

Un rezultat bun depinde atât de cameră, să aibă mai mulţi megapixeli, să aibă o apertură deschisă, dar depinde foarte mult și de softul telefonului să ajute acea cameră să genereze un rezultat clar şi plăcut.

Lumina naturală este şi ea importantă pentru că scoate în evidenţă trăsăturile feţei. Dincolo de cameră, ne putem edita pozele pentru a ajunge la rezultatul scontat, dar e indicat să nu le prelucraţi prea mult.

Calitatea fotografiei va scădea de fiecare dată când aplicăm un filtru sau de fiecare dată când aplicăm orice formă de editare.

Primul selfie a fost realizat în 1893 de un fotograf american, iar primul selfie din spaţiu a fost realizat în 1966 de un astronaut. Conceptul a evoluat odată cu tehnologia. Astăzi afișăm poze cu mesaj subiectiv în locul comunicării clasice.

În orice caz, majoritatea camerelor foto ale telefoanelor inteligente dispun de filtre și efecte care să ne ascundă imperfecţiunile şi să suplinească lipsa de lumină potrivită atunci când este cazul.

Ziduri din oase umane și cranii, găsite de muncitori sub o biserică! Ce secret negru a ieșit la iveală... Ce vezi după ce mori! Raiul este un loc înfricoșător, de fapt! Cum arată viața de dincolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x