Antena Căutare

Reîntâlnire emoționantă, demnă de CARTEA RECORDURILOR: Două surori gemene s-au revăzut după 78 de ani!

Au fost despărțite de un ocean, însă Ann Hunt și Elizabeth Hemmel, două surori gemene care au fost despărțite la naștere, au constat cu stupoare când s-au reîntâlnit că au dus vieți asemănătoare.

Au fost despărțite de un ocean, însă Ann Hunt și Elizabeth Hemmel, două surori gemene care au fost despărțite la naștere, au constat cu stupoare când s-au reîntâlnit că au dus vieți asemănătoare.

S-au născut pe 28 februarie 1936, însă din cauza situației financiare precare, cea care le-a dat viață a decis să renunțe la ele și să le dea spre adopție, întrucât nu se bucura de susținerea ori ajutorul financiar al unui bărbat. Doar 20 de săptămâni au petrecut lângă mama lor, iar tatăl lor nu le-a văzut niciodată.

În timp ce Ann a fost adoptată de o familie din apropiere, Elizabeth a rămas alături de mama ei, pentru că, din cauza unei probleme de sănătate, nu a putut fi adoptată. Ulterior, s-a înrolat în Marina Regală, unde și-a întâlnit sufletul pereche, alături de care s-a mutat în America.

Cea care a reușit să le reunească a fost Samantha, fiica de 43 de ani a lui Ann. În timpul unor cercetări pentru arborele genealogic al familiei, aceasta a descoperit că mama sa are o soră. Ulterior a găsit-o în America.

"Nu știam cum să ajung mai repede la telefon, să o sun", a povestit Elizabeth momentul în care a primit o scrisoare de la sora sa. "Am încercat să o gasesc, dar mi-a fost imposibil. Nu știam unde ar putea fi sau dacă mai e în viața."

Cele două surori s-au întâlnit, pentru prima dată, recent, la Los Angeles, unde au descoperit că în ciuda faptului că au trăit în culture diferite și la 8.000 de kilometri distanță, ambele s-au căsătorit cu bărbați pe nume Jim.

Sursa: CNN

Sunt niște MINUNI! Au doar ȘASE ani, dar dansează dumnezeiește!... Descoperă dacă el este ceea ce îți dorești! Felul în care iubesc bărbaţii din fiecare zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x