Antena Căutare

Reporter BBC in direct: "Nu-mi place s-o zic, dar am vazut o farfurie zburatoare!"

Relatare inedita miercuri dimineata, la Radio 5, unul dintre posturile BBC! Reporterul sportiv Mike Sewell a intrat in direct in momentul in care a vazut un OZN deasupra unui sat de langa Buntingford. Aeronava "in forma de disc" plutea deasupra zonei rurale Hertfordshire. Jurnalistul era in drum spre serviciu. Socat, reporterul si-a sunat colegii, iar relatarea lui a fost auzita, in direct, de milioane de ascultatori.

"Era 4:15 dimineata, cand am vazut o lumina puternica pe cer care cobora spre sosea. Pe masura ce se apropia de sol, a cotit stanga spre camp si am putut sa vad sub obiectul zburator. Nu era nici avion si nici elicopter. Cu siguranta avea o forma, desi nu-mi place sa recunosc asta, de farfurie zburatoare.

Avea mai multe lumini mici, intermitente de jur imprejur, iar altele mai mari, ca un panou, pe partea inferioara. A survolat putin zona, dar cum incercam sa nu ies de pe drumul mic de tara, am pierdut-o din vedere cand a cotit pe camp. Dar cu siguranta am vazut o farfurie zburatoare, chiar daca a fost doar pentru 2-3 minute",
Daily Mail


Reporterul a precizat ca in fata lui mai era o alta masina, al carei sofer "este imposibil sa nu fi vazut farfuria zburatoare" si pe care l-a rugat sa sune fie la politie, fie la postul de radio.

"Am fost treaz si nu sunt nebun, iar chestia aceea m-a dat peste cap. Dup ce am pierdut-o din vedere, m-am hotarat sa ma intorc in sat. Este o zona destul de linistita si am vorbit cu cativa localnici care mi-au spus ca nu este nicio baza militara in apropiere", a mai spus Mike Sewell.

Expertul in OZN-uri Timothy Good spune ca ceea ce a vazut Sewell este "cu adevarat fascinant" si ca este clar ca jurnalistul nu a vazut o aeronava conventionala si ca in mod sigur sunt si altii care au mai vazut-o. Pe de alta parte, Good a precizat ca "ar putea fi vorba despre o nava extraterestra sau ar putea fi, la fel de bine, o nava de-a noastra", avand in vedere ca si noi, cu tehnologia de astazi "putem ajunge la stele.

Citeste si Jurnalul!

Studiu: Longevitatea este genetica... Doua Luni ar fi putut orbita Pamantul cu miliarde de ani in urma!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x