Antena Căutare

RoboCop, mic copil - Vezi cu ce s-a urcat un american in avion!

RoboCop, politistul american umanoid, a facut cariera pe marile si micile ecrane cu carcasa sa impenetrabila si armamentul sau de ultima generatie. Dar un american de origine chineza, in varsta de 28 de ani, i-a socat pe vamesii si politistii din Los Angeles cu arsenalul din bagaje.

Yongda Huang Harris, care locuise recent in Japonia si se ducea la Boston, a fost prins pe aeroportul din LA purtand o vesta antiglont si pantaloni ignifugi. Iar examinarea bagajelor sale a dezvaluit ca pasagerul transporta o grenada fumigena, un topor, cutite, o masca de gaz, imbracaminte pentru protectie bacteriologica si huse mortuare. De asemenea, ofiterii au mai gasit asupra americano-chinezului trei bastoane de piele, un baston retractabil, o masca respiratorie, lanturi si un dispozitiv pentru a indeparta cainii.

La trecerea sa prin vama insa, Harris a declarat ca transporta doar un cutit. Ofiterul, care a remarcat insa vesta antiglont si pantalonii ignifugi, i-a dat o a doua sansa intrebandu-l daca intr-adevar nu mai avea altceva de declarat. Pasagerul si-a mentinut prima declaratie, determinand cercetarea bagajelor sale.

Un purtator de cuvant al aeroportului Kansai International din Osaka a declarat ca autoritatile aeriene japoneze au fost contactate de catre omologii lor americani in legatura cu acest pasager si, potrivit lui, zborul nu venea din Japonia, ci din China.

Harris va fi deferit justitiei americane. Iar in caz de condamnare, el risca pana la cinci ani de inchisoare.

Povestea unui artist. Taietor de lemne in Romania, scriitor de succes in Elvetia... Cum moare Aralul: cel mai mare dezastru ecologic din istorie!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x