Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE! S-a născut cu un chip înfiorător, însă oamenii se închină la el! Cum arată bebelușul cu trompă, care este divinizat

Un bebeluș care s-a născut cu o cumplită malforație pe chip a devenit zeul unei comunități la care toți se închină, considerându-l un semn divin.

Un bebeluș care s-a născut cu o cumplită malforație pe chip a devenit zeul unei comunități la care toți se închină, considerându-l un semn divin.

Fetița a venit pe lume în India, în regiunea Uttar Pradesh cu o severă anomalie genetică. Micuța are nasul complet deformat și ochii crescuți în lateralele feței. În ciuda aparenței înfricoșatoare, ea a reușit să stârneacă o curiozitate generală, tot mai multe persoane venind să vadă "minunea".

Oamenii au ajuns să se închine la bebeluș, considerând că este o reîncarnare a zeului hindus Ganesha, care în reprezentările religioase apare la rândul său având o trompă în locul nasului.

"Toți cei care aud despre această minune, vin să o vadă cu ochii lor și să aducă ofrande lui Ganesha", a declarat jurnaliștilor mătușa bebelușului.

VIDEO: Truc genial: Cum decorezi ouăle de Paşte cu o banală ojă! E ieftin, uşor, iar rezultatul e spectaculos... Imagine şocantă: Cel mai ÎNFRICOŞĂTOR tort de nuntă pe care l-ai văzut vreodată! Invitaţii au fost la un pas de leşin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x