Căutare Live

S-a vindecat de epilepsie după ce a consumat 3000 de avocado. Are numai 5 ani

O fetita de 5 ani a trecut de la 60 de crize epileptice pe zi la doar 4 pe an dupa ce a consumat 3000 de avocado.

O fetiță de 5 ani a trecut de la 60 de crize epileptice pe zi la doar 4 pe an. Schimbarea incredibilă a venit după ce a consumat 3000 de avocado. Deși acest lucru a costat o avere, a meritat totul.

Fructul de avocado a fost salvarea pentru Leafy Liu și familia sa. Până la 6 luni, fetița era un bebeluș ca oricare altul. De atunci, însă, viața lor a devenit un coșmar. Crizele de epilepsie au început să fie din ce în ce mai dese și cu un timp îndelungat.

Părinții fetiței au încercat și s-au gânsit la toate rezolvările posibile, însă niciuna nu a dat rezultat. Au vrut chiar să se mute pe alt continent în speranța că schimbările climatice ar putea să o ajute.

În primul an, Leafy Liu a consumat 2 fructe de avocado pe zi. În timp, a ajuns să aibă numai două atacuri majore pe săptămână, apoi a ajuns la două o lună și acum la doar patru crize pe an. Părinții lui Leafy Liu numesc dieta cu avocado drept un „miracol".

Avocado este lăudat de toți nutriționiștii ca fiind extrem de benefic pentru sănătate. Acesta conține 13 vitamine: A, C, D, E, K, E și 8 tipuri din complexul de vitamine B, precum și alte elemente nutritive – potasiu, luteină, fosfor, magneziu, antioxidanți, grăsimi monosaturate.

Avocado poate fi inclus de oricine în meniul său așa că de mâine, coșul de cumpărături va avea și avocado în el. Iată mai jos cum se curăță un asemena fruct.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri