Antena Căutare

Scene ȘOCANTE surprinse în Fâșia Gaza: Cadavrele victimelor ucise de israelieni SE MIȘCĂ

În timp ce presa descrie situaţia tragică din Fâşia Gaza care este bombardată sistematic de israelieni, o înregistrare video, cu cadavre mişcătoare, postată pe Internet îţi dă fiori reci.

O înregistrare video postată pe internet a șocat întreaga lume. Clipul, realizat în plin război în Fâșia Gaza, înfățișează mai multe cadavre ale celor care au căzut victime gloanțelor israelienilor.

Înregistrarea a fost făcută publică de jewsnews.co.il şi înfăţişează înmormântarea unor membri ai grupării teroriste palestiniene Hamas, scrie romaniatv.net.

La un moment dat, în timp ce procesiunea se îndrepta către locul unde ar fi urmat să fie înmormântaţi activiştii grupării teroriste, se vede cum unele cadavre puse în rând, pregătite pentru înmormântare, încep să se mişte.

Deoarece autenticitatea filmării nu a fost confirmată, vocile sunt împărțite. Unii susțin că este vorba de o făcătură, iar alții sunt de părere că unele victime ar fi îngropate de vii.

CONCHITA CÂRNAT s-a lăsat tras(ă) în poză de Karl LAGERFELD. FOTOGRAFII RAVISANTE!!!... Curaj sau nebunie? S-a lăsat atacat de un scorpion pentru a filma scena cu incetinitorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x