Antena Căutare

Semn divin sau trucaj. O cruce uriașă a apărut pe cer!

Un cetățean din Ucraina a postat pe internet un filmuleț în care un imens crucifix apare pe cer. Specialiștii sunt împărțiți. În timp ce unii susțin că este un semn divin, alții cred că e un fals grosolan

Un cetățean din Ucraina a postat pe internet un filmuleț în care un imens crucifix apare pe cer. Specialiștii sunt împărțiți. În timp ce unii susțin că este un semn divin, alții cred că e un fals grosolan.

Forma bizară a apărut pe cer în apropierea unui oraș ucrainian, iar cei mai credincioși dintre privitori sunt convinși că este o dovadă clară a faptului că Dumnezeu există și ne trimite mesaje în fiecare zi.

În tabăra celor care nu cred că această cruce are legătură cu religia se află și Tercer Milenio, un mexican specializat în fenomene paranormale, care susține că totul este o făcătură: „E un mare fals. Poate fi o imagine surprinsă în timpul exploziei unui avion”, este de părere acesta.

Vezi filmulețul AICI.

Forma nasului spune totul despre personalitatea ta!... VIDEO: Moment stânjenitor pentru o prezentatoare TV! A rămas fără sutien în direct şi a făcut furori pe reţelele de soci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x