Antena Căutare

Semnificatia alunițelor de pe abdomen. Ce înseamnă dacă ai un astfel de semn pe corp

Alunițele, atât timp cât nu prezintă niciun risc din punct de vedere medical, pot avea o semnificație de care am putea ține cont, așa cum facem și cu horoscopul zilnic sau cu oricare tip de superstiție.

abdomen pe care sunt vizibile mai multe alunițe, printre care una situată foarte aproape de buric Galerie
În funcție de zona în care sunt plasate pe abdomen, alunițele pot dezvălui aspecte importante despre personalitatea unui om, dar și despre norocul în bani, dragoste și putere | Shutterstock

Evident, cu toții ne-am dori să avem parte de alunițe care să scoată din anonimat dar, unde nu e cazul, e bine să ne mulțumim cu faptul că nu prezintă risc din punct de vedere medical și că pot simboliza dragostea, printre altele.

În acest context, în funcție de localizarea pe corp, ele pot avea mai multe simboluri precum avuție, dragoste sau bani și pot da anumite informații despre personalitatea fiecăruia.

Citește și: Ai alunițe sau semne din naștere? Nu te-ai fi gândit niciodată ce secret se ascunde în spatele acestora!

Potrivit publicației Times of India, din punct de vedere astrologic, există mai multe semnificații despre legătura noastră cu lumea înconjurătoare. Așadar, alunițele plasate pe abdomen se pare că ar avea o legătură strânsă cu latura financiară, cu portofelul nostru și cu felul în care ne place să ajungem la stabilitate financiară.

Alunițele de pe partea dreaptă a corpului semnifică bogăție și dragoste

Potrivit aceleiași publicații, alunițele de pe partea dreaptă a corpului simbolizează faptul că viața îți aduce bogăție și noroc. Și veștile bune nu se opresc aici. Se pare că oamenilor cu alunițe pe această parte le este foarte ușor să câștige în discuții, consideră site-ul On Manorama, abilitate ce face casă bună, poate, cu faptul că și banii au rolul lor aici.

La polul opus, bogăția, norocul și puterea vin cu un preț pentru oamenii cu alunițe pe partea dreaptă a abdomenului. Drama este foarte prezentă în viețile acestor oameni, dar atât timp cât întregul pachet este bazat pe lux, opulență și putere, drama parcă nu mai e așa de...dramatică, ar zice unii.

Alunițele de pe partea stângă simbolizează exact opusul celor de pe partea dreaptă

Oamenii cu alunițe pe partea stângă a abdomenului s-ar putea încadra în categoria celor mai puțin norocoși, potrivit aceleiași publicații. Partea stângă este opusul părții drepte, implicit, simbolurile sunt despre gelozie și căutarea modalităților de a câștiga bani rapid.

Potrivit publicației Cosmopolitan, cu cât alunița este mai aproape de zona buricului, cu atât cresc șansele de a cunoaște succesul în viață. Totodată, din punct de vedere astrologic, buricul este extrem de important.

Așadar, chiar dacă alunițele sunt pe partea stângă, tot mai există o șansă la noroc, dacă acestea sunt apropiate de zona buricului. În plus, acestea pot aduce noroc în câștigul neașteptat al unui teren, dar pot simboliza și faptul că o persoană poate fi mai...gură spartă.

Însă, oricum ar fi, o aluniță este o aluniță și trebuie tratată ca atare sau după recomandările medicului.

Un bărbat a descoperit că soția l-a înșelat cu vecinul, așa că a decis să îi scrie amantului un bilet. Continuarea e vir... Un bebeluș prematur s-a născut având doar 878 grame. Cum arăta în primele zile de viață și ce s-a întâmplat apoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x