Antena Căutare

Sfaturi utile. Cum să te dai cu parfum pentru un efect de durată

Cu toții avem un parfum preferat al cărui miros ne face ziua mai frumoasă, dar ce facem atunci când observăm că nu persistă? Să folosim mai mult parfum? În niciun caz. Vei face risipă degeaba

Cu toții avem un parfum preferat al cărui miros ne face ziua mai frumoasă, dar ce facem atunci când observăm că nu persistă? Să folosim mai mult parfum? În niciun caz. Vei face risipă degeaba.

Iată aici câteva sfaturi oferite de divahair.ro despre cum să te dai cu parfum ca acesta să dureze mai mult:

– Aplică parfum în locurile potrivite, adică în zonele cu puls (gât, ceafă, în spatele genunchilor, la încheietura mâinilor, între sâni, în spatele lobulii urechii), deoarece vasele de sânge sunt mult mai aproape de piele și corpul emană mai multă caldură, ceea ce ajută la intensificarea esențelor.

– Pulverizează parfum pe piele la scurt timp după ce te-ai spălat, deoarece ai porii deschiși și acest lucru favorizează absorbția miresmelor în piele. Folosește parfum pe părul proaspăt spălat- va rezista chiar și o săptămână.

– Hidratează-ți tot timpul pielea, fiindcă un parfum tinde să se evapore mai repede dacă ai pielea uscată. În schimb, pielea mai grasă reține mai mult timp aromele, datorită uleiurilor naturale ale epidermei.

Transformare şocantă! Un fost concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu" nu mai arată deloc la fel ca în septembrie... „De ce musulmanii nu ies în stradă să protesteze împotriva teroriștilor”! Răspunsul răvășitor al unui bărbat de origini ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x