Antena Căutare

Si-a luat bilet DUS catre planeta extraterestrilor! George Hruby, romanul care pleaca... pe Marte!

Fericirea exista si pe pamant si pe Marte. Cei care n-au gasit-o aici, au decis sa o caute pe Marte. 200 de mii de temerari din toata lumea au decis sa se lepede de ispitele pamantesti si sa guste din cele de pe alta planeta.

"Proiect Mars One" vrea colonizarea Planetei Rosii. Romanul cu aspiratii extraterestre a vorbit, in exclusivitate, cu reporterii Observatorului despre viata si visul sau de a primi un bilet doar dus catre Marte.

George Valentin Hruby are 29 de ani. De la 16 ani traieste in Italia. A plecat in cautarea unei vieti mai bune. Lucreaza in domeniul constructiilor. N-a gasit pe Pamant fericirea asa ca o cauta in alta parte.

Mars One va selecta pana la sfarsitul anului 40 de viitori astronauti dintre cei peste 200 de mii care s-au incris. Patru dintre ei vor pleca pe Marte in septembrie 2022. Daca totul decurge bine, alti patru pamanteni vor fi trimisi pe Planeta Rosie peste alti doi ani. Niciunul nu se va mai intoarce.

Urmareste editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Printul Charles trage un semnal de alarma: "Romania risca sa piarda pe mana ei toate frumusetile naturale"... Domnilor, ce vor de fapt femeile? Sigur nu stiati ca EXISTA trei miliarde si jumatate de replici de agatat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x