Şi-a filmat soţia, pe ascuns, în maşină. Gestul femeii a strâns peste 6 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI în 3 zile (VIDEO)

În trei zile, videoclipul urcat pe YouTube de un american a strâns peste 6 milioane de vizualizări.

În trei zile, videoclipul urcat pe YouTube de un american a strâns peste 6 milioane de vizualizări.

În clip, o tânără este filmată pe ascuns, de soţul ei, în timp ce interprezează şi dansează pe melodia "None of your business", a celebrei formaţii Salt-N-Pepa.

Soțul femeii spune că şi-a filmat soţia pentru că este o femeie extraordinară care devine mai frumoasă atunci când este lipsită de inhibiții.

"Soţia mea este cea mai frumoasă fiinţă pe care o cunosc şi ador momentele în care este ea însăşi. Nu fiţi timizi, oameni buni, spuneţi-le celor pe care îi iubiţi ce simţiţi pentru ei, preţuiţi fiecare moment şi nu-i băgaţi în seamă pe cei care vă judecă", este mesajul bărbatului.

Vezi clipul AICI!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri