Și-a recuperat, pe Facebook, după 37 de ani, inelul de nuntă, pierdut pe fundul Mediteranei!!!

În vara lui 1979, Agustin Aliaga, un spaniol proaspăt căsătorit, a plecat cu soția sa, Juani, la mare. În apă, a pierdut inelul de nuntă. După 37 de ani, ”legământul” a fost găsit pe fundul Mării Mediterane. Campania de găsire a ”destinatarului” a dat roade pe siteurile de socializare, iar nepoata celor i-a adus unchiului verghieta

În vara lui 1979, Agustin Aliaga, un spaniol proaspăt căsătorit, a plecat cu soția sa, Juani, la mare. În apă, a pierdut inelul de nuntă. După 37 de ani, ”legământul” a fost găsit pe fundul Mării Mediterane. Campania de găsire a ”destinatarului” a dat roade pe siteurile de socializare, iar nepoata celor doi i-a adus unchiului verghieta

”M-a sunat, extrem de agitată, să mă întrebe în ce an ne-am căsătorit. I-am zis să se calmeze, nu se putea vorbi cu ea. I-am răspuns că în 1979, moment în care a început să urle la telefon! De bucurie!”
Așa-și începe povestea Juani Sanchez, o septuagenară din Zaragoza, Spania. Pe 17 februarie 1979 își unise destinele cu Agustin Aliaga, viața sa. În vară, plecaseră în voiaj de nuntă la Mediterana, la Benidorm. Bărbatul slăbise nițel în acest timp (logic, efectul căsniciei!) și scăpase inelul de nuntă în apele mării. L-au căutat trei ore, degeaba. L-au considerat pierdut!

Acum câteva zile, Jessy Nisos, o profesoară de scufundări din...Benidorm, a coborât la șapte metri adâncime, unde a găsit verghieta, proptită în nisip. A găsit pe ea inscripționată data de 17.02.1079 și a demarat o campanie pe Facebook pentru a găsi pierzătorul. Imaginea a ajuns și la una dintre nepoatele cuplului, care și-a adus aminte de povestea din tinerețea unchiului. ”Mulți au sunat, mulți erau falși. Mi-am dat seama că Agustin este cel care l-a pierdut, pentru că a fost singurul care mi-a spus că în afară de dată, pe spatele inelului scrie și un nume, Juani”, a adăugat Jessy, scufundătoarea care a mers personal la Zaragoza pentru a preda inelul.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri