Antena Căutare

Singura femeie din lume care nu a putut să-şi facă un cont pe Facebook! Motivul te va lăsa cu gura căscată

Curioasă să vadă ce înseamnă Facebook, o femeie din Statele Unite a vrut să-şi creeze un cont pe celebra reţea socială, însă nu a putut din cauza vârstei uluitoare.

Singura femeie din lume care nu a putut să-şi facă un cont pe Facebook! Motivul te va lăsa cu gura căscată Galerie
Femeia care nu a putut să-şi facă un cont de Facebook din cauza vârstei

Curioasă să vadă ce înseamnă Facebook, o femeie din Statele Unite a vrut să-şi creeze un cont pe celebra reţea socială, însă nu a putut din cauza vârstei uluitoare.

Recent, Anna Stoeher a "bifat" 114 ani în calendarul vieţii şi a vrut să-i marcheze printr-un eveniment inedit: şi-a propus să intre în comunitatea celor care folosesc Facebook-ul. Cu toate astea, s-a lovit de o piedică: anul naşterii ei nu era trecut pe site. E şi normal... Cine s-ar fi gândit că o persoană născută în 1900 îşi doreşte să vorbească pe Internet?

Astfel, femeia a fost nevoită să mintă că este mult mai tânără pentru a-şi putea face contul mult dorit. Cu ajutorul unui prieten apropiat, Anna i-a scris câteva rânduri lui Mark Zuckerberg, creatorul Facebook-ului, în care i-a transmis: "Sunt încă aici".

Studiu ULUITOR: Toţi păţim asta fără să ştim! Ce se întâmplă cu organismul nostru când ascultăm muzică hip hop... Povestea unui câștigător de Premiu Nobel: ”Ce e, mă, cu aurul ăsta? Ești traficant? Ia treci deoparte, să vedem noi ce e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x