Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Slovacii vor sa aiba podul Chuck Norris. Autoritatile, nu. Se va razbuna politistul texan?

Un pod de langa Bratislava ar fi trebuit sa se numeasca Chuck Norris. Asta si-au dorit slovacii care au votat denumirea in cadrul unei campanii organizate de autoritatii. Spre dezamagirea lor, autoritatile locale nu au dorit sa respecte dorinta cetatenilor si au ales un nume nu prea popular.

Hepta

Sondajul pentru gasirea unui nume pentru noul pod destinat pietonilor si ciclistilor a durat doua luni. 12.599 de slovaci si-au dorit ca noua constructie sa poarte numele actorul Chuck Norris. Vedeta de filme de actiune este foarte populara in Slovacia, unde a devenit tinta multor glume.

Desi ideea de a apela la ajutorul cetatenilor pentru a denumi podul le-a apartinut autoritatilor locale, acestea au hotarat sa ignore alegerea lor. In consiliul regional s-a ales cu unanimitate de voturi numele „Podul de ciclism Libertatea” chiar daca s-a aflat la coada clasamentului intocmit de slovaci.

Autoritatile au ales aceasta denumire in memoria oamenilor care au murit incercand sa scape din Europa de Est in timpul comunismului.

Recomandari