Antena Căutare

SMS-ul a implinit 20 de ani!

Cu 20 de ani in urma, un inginer trimitea primul mesaj pentru a-i ura unui coleg "Sarbatori fericite". Azi, folosim SMS-urile pentru a comunica cu cei apropiati, pentru a ne plati facturile sau pentru a face comezi pe internet. 

Craciun Fericit! Asa suna primul SMS, trimis pe 3 decembrie 1992, de pe un calculator pe un telefon mobil. Azi, peste 7.3 trilioane de mesaje sunt trimise anual intre utilizatorii de telefoane mobile din intreaga lume. O modalitate de comunicare a carei ascensiune a depasit toate asteptarile.

De bine sau de rau, SMS-ul a schimbat modul in care interactionam unii cu altii. Unii spun ca e un lucru bun, altii ca a intrerupt comunicarea sociala. Cert este ca a devenit o parte din viata noastra.

Tinerii au fost primii care au folosit inovatia. Si, totusi, specialistii au inca semne de intrebare. Oamenii de stiinta se tem ca abuzul provoaca probleme de comunicare si, de fapt, indeparteaza oamenii.

Exista insa si pericole asociate SMS-ului! Oamenii de stiinta trag constant semnale de alarma referitoare la accidentele produse de soferii care scriu mesaje la volan.

foto: Hepta.ro

Coreea de Nord a descoperit un barlog de unicorn... GALERIE FOTO! Imaginile ce ies din tabou: expozitie de picturi 3D in China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x