Antena Căutare

Șocul de la mormânt. O tânără A LEȘINAT după ce a văzut DOUĂ MÂINI ieșind din pământ. Adevărul era altul!

Ajunsă la mormântul părintelui său, femeia a avut parte de unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții sale. Din mormântau apărut două mâini, iar în acel moment tânăra a leșinat

Ajunsă la mormântul părintelui său, femeia a avut parte de unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții sale. Din mormânt au apărut două mâini, iar în acel moment tânăra a leșinat.

Evenimentul s-a produs în Statele Unite ale Americii, iar protagonista mergea în mod constant la mormântul tatălui său, cu care avusese o relație foarte apropiată. Într-una dintre zile, a observat că ceva neobișnuit a apărut chiar pe locul în care era îngropat părintele său. Două mâini cadaverice se iveau din pământ, iar protagonista și-a pierdut cunoștința pe loc.

Angajații cimitirului au intervenit și au reușit să o trezească pe femeie, iar când aceasta le-a povestit care este motivul reacției sale, aceștia au zâmbit și i-au spus că ce a văzut este doaro specie de ciuperci, cunoscută și sub denumirea de Mâna Mortului.

Băiatul a întârziat la școală și părintele a trebuit să găsească o soluție rapidă! Tăticul acesta clar a văzut prea mult... Cum îți dai seama când cineva te-a șters de pe Facebook sau Instagram! Aplicația aceasta îi dă de gol imediat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x