Soția i-a murit acasă, în brațe! N-a înmormântat-o, așa cum se cade, ci a pus-o în sicriu și a așezat-o în dormitorul matrimonial

Russell și Wendy erau căsătoriți de câțiva ani și se iubeau nespus, iar vestea că ea este bolnavă de cancer a venit ca un transnet pentru cei doi. Boala a răpit-o pe femeie, care s-a stins acasă, în brațele soțului. Mai departea, povestea mare a fi desprinsă din filmele SF.

După ce Wendy și-a dat ultima suflare, Russell, distrus de durere, a refuzat să-și înmormânteze soția, scrie independent.co.uk. Deși a cumpărat un sicriu și a realizat un mic altar la căpătâiul femeii, bărbatul a așezat-o în dormitorul lor și a dormit lângă ea vreme de cinci nopți.

„Când mă trezeam dimineața nu era nimic care să mă deranjeze. Din contră! Trupul lui Wendy era încă acolo și asta era într-adevăr reconfortant”, a povestit el, pe Facebook.

„Nu a fost niciun miros rău, nici fluide. Am tras draperiile, astfel încât corpul ei să nu fie expus la lumina directă a soarelui”, a mai spus Russell Davison.

Abia în a șasea zi, omul a dat vestea tristă și și-a dus soția la capelă.

„Știu că poate părea ciudat pentru o mulțime de oameni, dar aș recomanda asta absolut tuturor”, a declarat el.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri