Antena Căutare

Specialiștii au descoperit cea de-a 13-a zodie! Horoscopul se schimbă radical Tu ce ești acum?

Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că specialiștii au descoperit cea de-a 13 zodie, iar horoscopul se schimbă radical! Tu ce zodie ești acum? Zodia Ophiucus este legată de legenda „primului doctor”, Aesculapius.

Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că specialiștii au descoperit cea de-a 13 zodie, iar horoscopul se schimbă radical! Tu ce zodie ești acum? Zodia Ophiucus este legată de legenda „primului doctor”, Aesculapius.

Acesta era nemuritor, inițiat în botanică și medicină de către centaurul Chiron. Se spune despre persoanele născute în acest semn zodiacal că au înțelepciune și spirit de geniu, iar principalul lor scop este să aducă pace omenirii și să îi vindece pe cei bolnavi.

Cum a apărut cea de-a 13-a zodie

Experții NASA susțin că, datorită unei modificări subtile în procesul de rotație a Pământului, constelațiile nu se mai află în aceleași poziții pe care babilonii le-au detectat pe cer în urmă cu 3.000 de ani. Cercetătorii adaugă că, deși acest fenomen se petrece într-o perioadă foarte lungă de timp, o dată la cel puțin 25.000 de ani, el poate produce aceste schimbări.

Rezultatul acestui efect al rotației Terrei este că de la momentul stabilirii perioadelor zodiilor, decalajul dintre momentul real în care o constelație se află în spatele Soarelui și perioada calendaristică a ajuns să fie de o lună. De exemplu, pentru cineva născut spre sfârșitul lunii ianuarie, Soarele ar trebui să aibă în spate constelația Vărsător, dar de fapt se află în constelația Capricornului, arată unica.ro.

Iată care ar fi noua ordine:

Capricorn: 20 ianuarie – 16 februarie
Vărsător: 16 februarie – 11 martie
Pești: 11 martie – 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie – 13 mai
Taur: 13 mai – 21 iunie
Gemeni: 21 iunie – iulie 20
Rac: 20 iulie – 10 august
Leu: 10 august – 16 septembrie
Fecioară: 16 septembrie – 30 octombrie
Balanță: 30 octombrie – 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie
Ophichus: 29 noiembrie – 17 decembrie
Săgetător: 17 decembrie – 20 ianuarie

Weekend de trei zile! Lunea, cea mai urâtă zi din săptămână, a devenit doar o amintire: Cine sunt norocoșii... Galerie foto de arhivă! Viaţa de elev şi student în perioada comunismului în România, prin obiectivul unui aparat foto: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x